Thursday, March 18, 2010

Antivirtual de data asta!

Ieri am primit un telefon. La care nu stiam cum sa reactionez. Dupa multe vesti care nu au adus tocmai zambete de bucurie, ieri a venit una buna. Si anume ca ne vom inmulti. O prietena draga ne va aduce pe lume un copil. Si, fie vorba intre noi, sper din toata inima sa fie baietel, nu de alta, dar suntem atatea femei pe planeta asta!!! :) Voi fi asadar nasica, o mare bucurie, fericire chiar!
O astfel de binecuvantare nu vine degeaba, asta e clar. Mai ales intr-o perioada atat de zbuciumata cum e asta, in care cuvantul supravietuire se aude la tot pasul, fie ca e vorba de corporatii, ori simple persoane. Oameni care au ramas fara joburi, care-si pun problema zilei nu de maine, dar poate de poimaine aduc restul problemelor conexe. Si iata cum ne lasam condusi si cuprinsi de cotidian, mai ales intr-o Capitala ca a noastra, care pare a fi o alta tara decat restul Romaniei.
Zambetul prietenei mele m-a facut sa cred ca se poate, ca orice se poate atat cat credem. Si ce daca am ramas fara job, spune cineva, acum trebuie sa sarbatorim. Iar zambetul ei, de fericire, de viitoare mamica chiar m-a dus in alta lume, in care nu exista cotidian, probleme, societate, stiri, talk show-uri si alte dezbateri despre acest subiect fierbinte: supravietuirea, care dupa parerea mea a devenit sinonim cu criza din ultimii doi ani!
Asadar sa zambim pentru lucruri importante, pentru lucruri care exista, care se intampla si sa nu mai stam rezemati de o masa rotunda sa dezbatem viata. Viata e aici, acum!

1 comment:

  1. deci sa supravietuim si sa ne bucuram de lucrurile cu adevarat importante pana la urma. E soare afara si avem prieteni care ne iubesc si pe care ii iubim. Este destul pentru a merge mai departe. Felicitari pentru cel mai nou blog. Spor la treaba!

    ReplyDelete