Friday, January 25, 2013

De Bine!

Un loc unde totul inseamna BINE. Ceea ce in cazul de fata se traduce in donatie. Donatie in adevartul sens al cuvantului. Aici veti gasi cu siguranta unul dintre cele mai 'curate' (mai ales la figurat) locuri, unde puteti bea un ceai atat de bun cat o donatie!
Sufletul parca ti-e mai plin cand stii ca tu ai baut un ceai bun si banii platiti pentru el se duc la cineva care sufera, cineva care are nevoie de ajutor pentru ca este bolnav. Aici mai gasesti si alte produse (haine, accesorii handmade super originale, carti etc) pentru care tu poti sa donezi bani, nu sa platesti pentru produsele respective, ci sa donezi pentru ele. Cat poti, cat ai si mai ales cat te lasa inima, cum se spune in popor! :) Produsele au un pret afisat, dar acesta este doar orientativ. Totodata, poti sa donezi si obiecte, trebuie doar sa vorbesti in prealabil cu Alina, sa stii de ce anume are nevoie. Alina, fata care este mereu acolo este cea care se ocupa de acest butic, ceanarie, locsor, cum vrei tu sa se numeasca, te va intampina cu zambetul mereu pe buze si-ti va explica, daca tu vrei sa stii, pentru ce caz lupta ea in prezent. Cazurile de care se ocupa Alina sunt cooptate din cadrul Fundatiei Mereu Aproape, insa de ales le alege singura. Asadar, in functie de ceea ce vrei sa stii, vei alege si cat sa donezi. Stii cum e, oameni suntem, cu cat esti mai implicat sau informat cu atat ti se deschide sufletul mai tare, iar in cazul de fata, la modul practic, si portofelul. De ce? Pentru ca tu nu ai timp sau poate esti prea slab de ingeri sa te interesezi singur de un caz ce are nevoie de ajutor. Deci, problema rezolvata. O ai pe Alina de acum. 
Iar ceaiul oricum il bei undeva, de ce, din cand in cand, sa nu-l bei aici?! :)

P.S. Recunosc ca am intrebat-o pe Alina cum se sutine totusi ceainaria, si mi-a spus asa: o parte se autosustine si o parte din banii unui domn investitor, daca vrei neaparat sa stii cine e, Alina iti va spune. :)




No comments:

Post a Comment